5/28/07

Vad hände egentligen i Bryssel





Nu någon vecka efter min hemfärd ifrån det arkitekturiska landet Belgien börjar mitt minne komma tillbaka så att jag kan återberätta lite av mina äventyr för er läsare.

Vi bodde på ett grönt och rött hotel, alltså jag och mina klasskompisar. Vi var där i studie syfte eftersom Bryssel är europas huudstad och hjärtat av EU samt landet där Npoleon fick smisk av Wellington och en tursam Blucher. Så det var lite därför vi åkte hit för att lära oss lite om just det och även lite annat.
Alltså Bryssel är ett rätt schysst ställe, sjukligt god mat må jag säga. Fick smakorgasmer nästan lite för ofta, så det var väldans bra och framförallt gott!

Något som det flesta svenskar passar på att göra extra mycket när det lämnar sitt hemland är att konsumera alkohol och i ett land där öl är biligare än vatten kan ni nog tänka er vad som kom att hända och vad som hände. Det blev som sagt en hel del konsumtion av just alkoholhaltiga produkter. Och en bieffekt av att dricka är att man har rätt roligt, dock inte om man dricker så mycket att frukostflingorna helt plötsligt ligger i en pöl framför en själv. Detta hände såklart någon som det alltid gör, men över det hela drack det flesta måtligt fast ofta, väldigt ofta.

Bryssels ute liv är väl inget de är internationellt kännda för skulle jag tro, speciellt när nästan hela staden jobbar på Eu som har stängt lör-sön vilket resulterar i att när mer än 60% av de anställda bor utanför Bryssel åker hem till sina nära och kära på helgen. Och av de resterande 40% kanske 20% är gamla gubbar som nöjer sig med lite internetporr på lör-sön kvällarna. Och av de resterande procenten är säkert minst 20% av dessa på för dåligt humör för att gå ut, sen finns det inte så mycket folk kvar. Men oj va negativt det blev nu, ute livet är okej men inte helt beundransvärt, det är det jag försöker förmedla till er.

Bryssel är en mysig stad med god mat kan man säga. Mycket god mat till och med!

Jag har börjat blogga på kvällarna/nätterna vilket ibland skapar små impulströötheter som gör att man helt plötsligt blir jätte tröööt och inte orkar skriva mer, orkar tyväär inte skriva mer nu. Avslutar dock som vanligt med lite fina bilder ifrån denna belgiska stad........


En väldigt glad kille som gillar öl väldigt mycket för övrigt, snäll och trevlig är han också! En dunder snubbe.....


Jag och en av mina favorit killar Martin är ute på vårat eget äventyr en eftermiddag utanför den grön/röda hotellet.


En annan av mina favorit killar, Nicke ger en liten vag salut dagen efter....


Världens snällaste pojk-rackare visar hur man ser busig ut på ett sett som bara Sven kan!


Manlig kärlek när den är som bäst.....


-----????-------


Söta Anna....


Niklas...


: )


Sch Trööt


Train..


På väg in till Musee des beaux artes


I den bekväma hissa på väg till konsten


Otroligt vacker konst, Rubens visar vad han går för...



Speechless

Dags att sova lite nu...

Tack för mig

L8ers...

5/27/07

A song can do pretty much for you sometimes


A Comet Appears - The Shins


Kännde mig lite liten i denna allt för stora värld och denna sång fick mig att känna mig lite större eller om det var världen som krympte......







..............

5/22/07

Addicted To Hiro And His Crew.......





Min idol står här ovan och använder sina ögon på ett sätt som bara Hiro Nakamura kan göra.
Heroes måste eller rättare sagt är decenniets bästa serie. Tyääär så tog volume 1 slut idag och jag känner mig oroväckande deprimerad när jag vet att det dröjer en hel sommar innan jag får möta Hiro mef igen. Jag vill verkligen också vara en av Heroesarna och slås emot den den illasinnade och skurkaktiga Sylar. Jag vill också!
Det är egentligen helt sjukt vad televisionen kan göra mot en människa. Jag känner att en del av mig är förlorad nu när Heroes är över, men som tur är så brukar denna något ostimulerade känsla gå över efter några dagar. Men det är märkligt hur en serie på tv kan påverka en människa så djupt. Tragiskt eller inte?


Om du inte sett Heroes än, gör det så snabbt som möjligt!
Nästan bättre än sex skulle jag vilja påstå!





Det är så yber bra så ja ja ja ja.......... Helt dunder!

5/19/07

Turist i Amsterdam



Har inte bloggat på ett rätt bra tag nu, men det har sina orsaker, många sådana men jag väljer att behålla dessa mörka och tragiska orsaker för mig själv och börjar istället berätta om vad jag har varit med om det senaste veckorna. För att få maximal bekvämlighet just nu när du läser detta rekomenderar jag även dig att ladda ner/köpa låten:

- NJosnavelin - Sigur rós


Det hela började för ett antal okända dagar sen då jag begav mig med någorlunda snabba fotsteg till arlanda för att möta ett gäng hormonfyllda manliga klasskompisar. Sen helt plötsligt verkade det som om tiden gick ultra snabbt och jag befann mig på en flygplats i Amsterdam. Fortfarande i ackompanjemang med mina hormonfyllda vänner. Efter ett tag så var jag inne i själva staden Amsterdam och jag var fylld av förväntingar och olika slags nyfikenheter, man har ju hört ett och annat ifrån denna något allsidiga stad där allt ifrån rosa leksaksbilar till magiska svampar finns tillgängligt för den besökande resenären.
Så du kan nog tänka dig hur det går om man släpper lös 6 hormonfyllda XY människor utan övervakan från föräldrar och dylikt.
Så här var vi, ett gång pojkar som skulle spendarar ett antal dagar i den laglösa staden Amsterdam



Pojkarna ger sig ut för att utforska stadens hemligheter.......

Efter första dagen kunde jag konstatera att Amsterdam är precis som tror att det är, fyllt av droger och prostitution. Men den är endast en gata som genomborrar detta i Amsterdam, det kända Red Light som är en lång gata på några 100m som pryds av stora tegelbyggnader med massor av små skyltfönster där flickor står och säljer sina kroppar för att käna ihop sitt levebröd. Det känns rätt sjukt och se alla dessa tjejer stå där halvnakna som erbjuder folk att för endast 50€ få utöva sina sexuella fantasier. Men kanske har de valt själva att stå där och trivs med sitt jobb eller så är de tvingade men stämningen är inte alls negativ längs efter den röda gatan. Äldre par går längs med gatan och betraktar fönsterna, en pappa och mamma går med sin barnvagn, en skolklass går genom gatan. Jag vet inte riktgit hur jag ska tolka det hela, men jag själv tycker att det är rätt sjukt, en köttmarknad där vi istället för att gå till Ica och köper ett stycke kött går till ett skyltfönster och köper oss ett sexuellt stycke flicka. Kanske har den Svenska kulturen präglat mitt sätt att tänka och uppfatta saker och ting men för mig är det hela sjukt.....



En grupp människor står och studerar den nästintill nakna kvinnan som strax kommer dra för sitt skynke för att tillfredställa en kund.





En ung kvinna sticker ut sitt huvud för att försöka locka in lite kunder medans grannen nyss lyckats fått en ny kund.....





Men Amsterdam är en otroligt fin stad i övrigt med mycket kultur och trevligt ute liv........

Avslutar med lite bilder från staden jag tagit med hjälp av min lilla cam!













Denna växt genomsyrar hela Amsterdam och är ett av de få ställen där den får odlas och säljas lagligt........

Blev en rätt kort blogg men jag är sliten och trasig och ska sova nu, en bättre kommer om några dagar!

Nästa destination är Bryssel för att sedan åka upp till Kiruna i norr....


See ya soon.......

L8ers

5/2/07

hummmm...... mystiskt


Biljakter, abstrakta människor, illusioner, depressioner, glädje, ondska och mycket mer kommer i din dator skärm snart då Adams mega blog kommer i en inte alls för avlägsen framtid..........


Crank On You!