9/30/08

vattenHopp



Var på vattenhoppet här får nån dag sen och hoppade lite i vattnet med min gode vän Nickas Karlsson....
Det är väldigt tyst där ute och det finns inte så mycke mer än skog och ett vattenhopp just där vilket är väldigt avkopplande!
Är rätt tröt också idag och ska upp om några timmar till skolan.. Så slänger in lite bilder från vattenhoppandet..







9/29/08




....................

Spore



Sitter och spelar ett nytt spel sen 5 dagar tillbaka... Spore heter det och går enkelt förklarat ut på att leva igenom hela människans evolutionsberättelse.. Från en bakterie till en människa... Sjukt roligt spel som både finns till pc & mac! : )



9/26/08

hÖstskate



Idag när jag gick utanför dörren kände jag att det var höst ute... Kylan, löven, råheten och fjällrävenjackorna sa sitt...
Idag har vi bara hängt i humlan sakte:at vilket har varit väldigt trevligt.. Och nu ligger jag hemma i en säng och tittar ut genom ett mörkt fönster och försöker komma på nåt trevligt att göra ikväll..
Här kommer lite bilder ifrån dagens skate...






Jonte!



Ough...

9/24/08

Splendid Prod. Winter 08 Montage.

Slänger upp en länk till en film som min gode vän Ante har gjort... Den är ifrån när vi var i Usa i vintras plus lite annat ifrån hemlandet .. Väldigt, väldigt bra blev den iallafall! : )

http://www.vimeo.com/1732065

.
.
.
.

9/22/08

läXa

Sitter i skolan just nu och håller på läxan tills på onsdag. Vi fick välja mellan 5 yrken som vi skulle ta bilder på och bilderna ska kunna användas i ett reportage till en tidning... Jag valde yrket sekreterare och här är bilderna som jag har hunnit gjort klart nu.....

Pojken på bilden heter Petter och han var väldigt duktig på att va sekreterare! : )





SvArT & lItE viTT



9/21/08

en dag i Nickes husvagn



Igår var jag hos min käre vän Nicke.. Nicke bor i en husvagn bredvid sina föräldrars hus och i en mycket trevlig sådan, alltså husvagnen...
Dagen började med att jag stog och hängde vid Högdalens grill där en lokal lodis sprang runt och försökte fånga duvor, tyvärr gick det inte så bra för honom. Efter ett litet tag så rullar Nicke fram med sin bil och hämtar upp mig för att ta mig ut till hans husvagn ute i Huddinges farliga skogar.
Efter några mils körning på farliga små skogsvägar så uppenbarade sig den vackra och ståtliga husvagnen.. Jag öppnade dörren och inträde in i denna fantastiska konstruktion och kom att tillbringa resten av min dag i vagnen..
Först satt vi och data-nerd:a lite och sen åt vi lite bullar och så drack jag te och Nicke drack kaffe med mjölk i. Efter fikat så tog vi en lite foto-session som blev väldans hyper duper rolig.. Tänk att det kan va så roligt i en husvagn.. Så här kommer lite bilder som vi tagit fram tillsammans... --->

wiiii...




nicke är en cool kille som ni ser... :)



Mig själv liggandes på vagngolvet






Sen tog dagen slut och mörkret kom att landa... nicke körde tillbaka mig till tuben som jag sedan tog hem för att påbörja nattens äventyr.. Det jag inte visste då var att jag skulle finna mig själv sittandes i Nickes husvagn kl 03:00 senare den natten.. Men det är en annan historia!

.
.
.
.
.
.
.

9/20/08

Chalmar ser lite läskig ut...




Blev en lite night session med kameran....

Sov gott!

i Husvagnen



En rapport ifrån huset på hjul kommer snart...

9/18/08

Befann mig då på den här utställningen som var rätt wack.. men sen hittade ju vaxdjuren så då blev det sweet!



sen gick jag runt där ett tag och kollade på vaxdjuren... Väldigt fina!



Sen gick jag vidare till jobbet och efter att ha jobbat tog jag mig hem till Kim för att hänga lite med Anna & Ferneus...

Jag och Anna gör pannkakor i köket..



Ferneus...



Anna i lite spökform... : =





Dags att sova nu.. Avslutar dagens blogg med en grön bild!...!

9/17/08

1



Idag klockan 07:00 ringde klockan.... då gled jag upp och gjorde mig en liten frukost innan jag sprang ner till tåget som skulle ta mig in till fastlandet.. Väl inne tåg jag tuben till plugget där tillbringande min tid fram till lunch..
Efter lunchen drog på en fotoutställning av Gerry Johansson på Fotografins Hus..
Det var en rätt härlig utställning..





Dock lite tråkig men jag smet iväg då jag tyckte det var allt för tråkigt och på övervåningen hittade jag en väldigt trevlig utställning faktiskt, som bestod av vax figurer i olika djurformer..!




Nu slutade det fungera att ladda upp bilder... forts imorn°!
sov gott..

ÄnTligen..



Idag fick jag äntligen hem min nya fina dator... Vilket gör att det går att hålla lite bättre ording på den här blogggrejen häär!
Så nu kommer det bli dagliga updates..

Hej!

9/15/08

S





Skog är fint... Man borde vara lite oftare i skogen! Är nåt slags lugn som bara återfinns där som inte finns inne i städerna..
Nu sitter jag i skolan och lär mig lite grejor som kortkommandon tex. Väldigt spännande!
Händer inte så mycke, finns inte att skriva så mycke...
Nu är klockan 09:28.. Kommer hinna bli less ett antal gånger innan skoldagen är slut, så kommer nog slänga upp lite bilder om några timmar..

Hej så länge!