10/27/07

Nobuyoshi....




Var i våran huvudstad för att gör lite olika saker igår.... En grej som jag mycket väl märkte när jag nu var där var att hela stan hade blivit klädd i höstens färger vilket jag tycker är fint.... Omringad av höstens alla färger gick vi där, jag och två andra dudes. Vi gick runt på stan och chilla mest faktiskt, gick igenom lite sköna äffärer, lite gator och några steg senare så befann vi oss på en fotoutställning i kulturhuset av den kände och provocerande Japanen Nobuyoshi Araki. Araki är känd för att exploaterar tabubelagda ämnen som sex och död på ett något kontroversiellt sätt.... Hans utställning som visas just nu på kulturhuset heter -Jaget, livet & döden- och är en blanding av alla hans verk.... Här kommer lite bilder ifrån utsällningen:




En duktig och intressant fotograf, gå dit och titta om du har chansen!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Efter att ha blvit lite konstnärligt berikad så fortsatte vi våran promenad genom höstens Stockholm och den närmsta timmen kom vi att börja tjafsan om kanske det mest oväsentliga någonsin, nämligen följande: Om stålmannen helt plötsligt skulle komma ner ifrån himlen och fråga oss
- Har nån av er växel på en 50-lapp, jag sitter lite i skiten här....
Och som tack för att vi skulle växla hans 50-lapp skulle får vi få be om en tjänst ifårn denna stålman.. Vad skulle den tjänsten då va? ( tjänsten får dock inte innehålla någon olaglig handling eller något som påverkar andra människor negativt)
Så den närmaste timmen gick vi runt och argumenterad högljutt om vilken tjänst just vi skulla ta... Och det hela slutade i kaos och att alla blev lite osams.. Senare kom vi alla tre fram till att det hade varit soft och flygit till Tokyo och smarrat en sushi..... : )

Natt i sthlm, god natt....

No comments: